De verzorging

[row][span9] De verzorging van Great Lengths hair extensions is als volgt:

Ongeveer 2 tot 3 weken na het aanbrengen van de hair extensions adviseer ik u om uw haaraanvulling bij mij in de salon te laten controleren. Het is mogelijk dat er eventueel een klein percentage van het aangevulde haar kan uitvallen. Dit kan ik direct voor u herstellen. Ik kan eventueel controleren of u goed met uw hair extensions omgaat.

De Great Lengths hair extensions kunnen zonder problemen 3 tot 6 maanden blijven zitten, mits u mijn advies in acht neemt. De totale verzorging is hetzelfde zoals u omgaat met uw normale (eigen) haar, met de verzorgende produkten, die ik u als deskundige adviseer.

anna-abels-hair-extensions-amsterdam-anneke-kok-amsterdam-haar-volume-lengte-kleur-salon-kapper-dames-heren-great-lengths-verlenging-extensions-haar-verzorging-extensions-verzorgenHead & Shoulders, Wash & Go, Sanex, Neutral, Pantène etc. zijn shampoos met ‘niet in water oplosbare’ siliconen. Deze producten zijn dan ook niet geschikt om te gebruiken bij hair extensions.

Één van de weinige verschillen met uw eigen haar is dat er gekamd dient te worden met een BORSTEL (dus geen kam!).

Kleuren en/of permanenten is mogelijk, maar doe dit alleen in overleg met de salon met de juiste produkten, die bestemd zijn voor Great Lengths hair extensions. Hair extensions van Great Lengths kunnen worden behandeld met een fohn, Carmen set, watergolf rollers en eventueel een diffuser, mits de normale warmte wordt gebruikt.

Het eventueel verwijderen van Great Lengths hair extensions gebeurt in de salon zonder dat uw eigen natuurlijke haar zal beschadigen. De kosten van het uithalen van de extensions zijn afhankelijk van de hoeveelheid extensions (Dit kan variëren van € 20,00 tot € 100,00)

Bent u geïnteresseerd in hair extensions of wilt u geheel vrijblijvend meer informatie hebben, dan kunt u contact met mij opnemen.
[/span9][span3]

Over ons

anna-abels-hair-extensions-anneke-kok-amsterdam-haar-volume-lengte-kleur-salon-kapper-dames-heren-great-lengths-combinaties-verlenging-salon-kapsalon_NAV[su_button url=”https://haar-verlenging.nl//over-ons/” background=”#782b12″ color=”#ffffff” wide=”yes” center=”yes” radius=”5″]Klik hier[/su_button] [sm_hr]

De extensions

anna-abels-hair-extensions-anneke-kok-amsterdam-haar-volume-lengte-kleur-salon-kapper-dames-heren-great-lengths-combinaties-verlenging-extensions_NAV[su_button url=”https://haar-verlenging.nl//de-extensions/” background=”#782b12″ color=”#ffffff” wide=”yes” center=”yes” radius=”5″]Klik hier[/su_button] [sm_hr]

Verzorging

anna-abels-hair-extensions-anneke-kok-amsterdam-haar-volume-lengte-kleur-salon-kapper-dames-heren-great-lengths-combinaties-verlenging-verzorging_NAV[su_button url=”https://haar-verlenging.nl//de-verzorging/” background=”#782b12″ color=”#ffffff” wide=”yes” center=”yes” radius=”5″]Klik hier[/su_button] [sm_hr]

Wat kost het

anna-abels-hair-extensions-anneke-kok-amsterdam-haar-volume-lengte-kleur-salon-kapper-dames-heren-great-lengths-combinaties-verlenging-verzorging-wat-kost-het-kostprijs-prijslijst_NAV[su_button url=”https://haar-verlenging.nl//wat-kost-het/” background=”#782b12″ color=”#ffffff” wide=”yes” center=”yes” radius=”5″]Klik hier[/su_button] [/span3][/row]